Yeni Avize Modelleri

Evleriniz, iş yerleriniz ve diğer tüm ortamlarda kullanabileceğiniz mükemmel avize modelleri. Resim galerimizde ki avize modellerine hayran kalacaksınız.

Aydınlatma ev dekorasyonu için oldukça önemli olan etkenlerdendir. Aydınlatmayı sağlayan birçok araç vardır. Bunlar mumlar, lambaderler ve avizelerdir. Mumlar eski zamanlarda sık kullanılan fakat günümüzde pek fazla kullanılmayan araçlardır. En çok kullanıldığı zamanlar ise elektrik kesintisi olduğu zamanlardır. Lambaderler ise dekorasyon için kullanılan ufak çaplı aydınlatma araçlarıdır. Lambaderler daha çok masalarda ya da şifonyer üstlerinde kullanılır. Aydınlatma için kullanılan başka bir dekorasyon aracı ise avizelerdir. Avizeler özellikle salon, oturma odası gibi sık kullanılan ortak alanlar için tercih edilmektedir. Avizelerin görevi ise lambaların çiğ görünümünü yok ederek lambaya hoş bir görünüm kazandırmaktır. Peki avize modelleri nelerdir? Bu yazımızda avize modellerinden bahsedeceğiz.

İşte mükemmel avize modellerinden örnekler

Tek renkli avizeler
Avize modelleri arasında en sık kullanılan model tek renkli avizelerdir. Tek renkli avizeler spor bir tasarım ve dekorasyondan hoşlanan kişiler için oldukça uygundur. Ayrıca koyu renkli dekorasyonlar için açık renkli avize, açık renkli dekorasyonlar için de koyu renkli avize modelleri kullanımı oldukça hoş bir görünüm oluşmasını sağlamaktadır. Tek renkli avize modelleri daha çok mutfaklar için kullanılmaktadır. Çünkü salonlar ve oturma odalarında daha şık avize modelleri tercih edilmektedir. Başka bir avize modeli ise desenli avizelerdir. Desenli avizelerin deseni kullanıldığı alana göre değişiklik göstermektedir. Salonda kullanılan bir avize ile çocuk odasında kullanılan bir avizenin modeli aynı olmamaktadır. Salonda daha değişik ve şık desenli bir avize kullanılırken çocuk odasında çizgi film karakterli ya da daha çocuksu desenli avizeler kullanılmaktadır.

Avize modelleri arasında yer alan bir başka model de halka avize modelidir. Halka avize modeli iki farklı şekilde bulunabilmektedir. İlki direkt halka şeklinde aşağı doğru inen detaysız avizelerdir. İkincisi ise detaylı olan halka avize modelidir. Detaylı olan halka avize modeli genelde etrafında teller bulundurmaktadır. Bu avize modeli salonlar için tercih edilmektedir. Özellikle gri ve gümüş görünümü verdiği için oldukça hoş bir görünüm sağlamaktadır. Hem şık hem spor salon dekorasyonlarında gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Siz de avize modelleri hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Yeni Avize Modelleri bir çok farklı markanın mağazalarında yerini almaktadır. Avize modelleri her yıl olduğu gibi bu yıl da evinizi veya iş yerlerinizi aydınlatmak için çok farklı modellerde geliyor. Taşlı avize modelleri hiç bir zaman modasını kaybetmeyen avize çeşitleri içerisinde.

Dekoratif avize modelleri ise evinde şıklığı isteyen kişilerin en fazla tercih ettiği moda avize modelleri arasında. Mumlu avize modelleri ise loş bir ortam yaratarak sizin rahatlamanızı sağlıyor. Salon için avize bakıyorsanız eğer sizin için çok farklı modelleri foto galerimizde hazırladık.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ